);
Hoog in Google?

Hoog in Google?

Hoog in Google op de juiste zoekwoorden, daar gaat het om!

Hoog in Google is  een kreet die eigenlijk nergens op slaat. In de eerste plaats gaat het er natuurlijk om op welk zoekwoord je met je website hoog in de resultaten verschijnt. Op je eigen bedrijfsnaam is het vrij eenvoudig om dat resultaat te behalen. Maar hoe zit het met de zoekwoorden waarop jouw potentiële klant zoekt? De kunst is om met die zoekwoorden goed zichtbaar te zijn.

Wordt er wel op jouw advertentie geklikt?

OK, je bent goed zichtbaar op de voor jouw website en doelgroep relevante zoekwoorden. Maar, wordt er wel op jouw website geklikt? Je kunt wel bovenaan in de zoekmachines verschijnen, maar komt er ook daadwerkelijk verkeer naar jouw website? Nu komt het er op aan dat je dus wervende en uitnodigende beschrijvingen in de adwords advertenties hebt staan. Of in de metatags voor het onbetaalde verkeer.

Het bezoek moet tijd doorbrengen op jouw website!

Je hebt alle bovenstaande zaken in orde en bent zover dat er zinvol verkeer naar jouw website stroomt. Hier komen we bij het laatste punt, vinden de bezoekers wat ze zoeken? Blijven ze op de site, klikken ze door naar andere pagina’s? Om dit te bereiken moet je dus een mooie gebruiksvriendelijke snel ladende website neerzetten.

Dit kan Harvey’s Mind allemaal voor je realiseren. Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat we voor jou kunnen doen.