Adwords Specialist

Adwords Specialist

Adwords zijn onmisbaar voor je website

Geen website of webshop kan meer zonder Adwords, de betaalde advertenties in Google. Sinds een tijdje toont Google namelijk meestal eerst drie of vier betaalde zoekresultaten. Daaronder komen dan pas de onbetaalde ook wel organische resultaten in beeld. Mensen scrollen steeds minder en bovendien neemt het mobiele verkeer snel toe. Bezoekers willen meteen zien wat ze zoeken. Daarom is het zo belangrijk dat je op één van die eerste drie posities staat met je adwords advertentie. Harvey’s Mind kan je hiermee uitstekend helpen.

 Adwords zijn ook goed voor de onbetaalde zoekresultaten

Als je hoog staat met jouw adwords advertenties en er wordt op een bepaald zoekwoord veel op jouw advertenties geklikt, dan is dat ook goed voor je onbetaalde, organische resultaten. Dit komt omdat Google voorrang geeft aan websites met veel verkeer. Dus hoe beter jouw adwords het doen, hoe beter je ook organisch getoond wordt daaronder! Het duurt alleen langer voordat je zichtbaar bent in de onbetaalde zoekresultaten, met adwords kun je direct zichtbaar zijn en dus snel resultaat boeken.

Adwords hoeven niet duur te zijn

De kosten bepaal je zelf. Je spreekt met Harvey’s Mind een bedrag af wat maximaal uitgegeven wordt per dag of per maand. Door slim te bieden en op tijdstippen en locaties die voor jouw bedrijf goed zijn bijvoorbeeld meer in te zetten, of omgekeerd juist minder, houden wij de kosten voor je in de hand. Ook niet relevante zoektermen sluiten we uit, waardoor jouw budget zo rendabel mogelijk kan worden ingezet in de adwords campagnes.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.